EIKBO'S JOULIE

EIKBO'S JOULIE NO47623/14  ( Birkeboxer Hercules x Eikbo's Hannah del Operah)

Født: 25.06.2014

HD-A

Spondylose-1

SAS-0

Knær-0

Hannah ble mamma til et veldig spennende kull Eikbo's J-kull sommeren 2014, og  jeg var så heldig å få lov til å ha det her hjemme på Hurum 😀! Det var første gang vi hadde et helbrunt kull her, ellers er jo hundene mine tigrete, men det er morsomt å prøve noe annet..😎

Av de 3 tispene i kullet, var det ingen selvfølge at det var akkurat Joulie eller Lykke som hun heter til daglig, som skulle forbli i kennelen. Jeg har vel aldri sett et jevnere kull! Tilslutt falt valget på lille Joulie, og hun flyttet så ned til Lene og Magne i Fredrikstad som fortispe. De er vel vante med boxer, barna har flyttet ut men de har ofte besøk av barnebarn som også koser seg stort med lille Lykke❤! Jeg får tilbakemeldinger på at hun er utrolig velbalansert i hodet sitt, trygg og takler usikre og nevrotiske hunder med stor ro. I tillegg til å være en fantastisk familiehund, SER det jo ut til at hun utvikler seg riktig så lovende...🤪!

****************************************************************************************************************'

Eikbo's Joulie is a beautiful red and white bitch born here at Hurum last summer. The litter Eikbo's J-litter belonged to Øystein Eikeseth, Kennel Eikbo, but I kept the pick of the litter for myself ❤! Her mom Hannah is a very special dog indeed, and I am very very excited about her stunning daughter. She lives with her fosterfamily in Fredrikstad, but will be joing the showcurcuit in due time.