EDS 2015

Jeg har ikke ord....! Det ER ingen ord for hva som skjedde lørdag den 5 september på EDS-15, EUROPEAN DOG SHOW 2015....

For....VI VANT....!!!! Kennel Kronion har levert beste hannhund 6-9 måneder, vakre Kronion's Ecco, Kronion's Dixi Darling ble Europavinner junior tispe med storcert i en alder av nesten 11 måneder, hennes halvbror Kronion's Bacchus 2.5 måneder ble Europavinner hannhund med cert, cacib og Bim og Dixi's mormor og Bacchus's mamma Hera ( DKCH, NUCH, NORDVV-14 Humanboxer's Femme Fatale) på nesten 9 år  ble Europavinner veteran, og beste veteran! 

Jeg dro inn med mine 3 hjemmehunder, Hera, hennes sønn Bacchus og Heras barnebarn Dixi Darling ( mor Kronion's X-mas Candy). Jeg syntes jo selv at jeg har vakre hunder, men innrømmer GLATT at jeg tidvis har rosafargede briller når det kommer til gullklumpene mine...

Med på turen var venninne Elin Gorseth fra Gjøvik. Elin er en størrelse i korthår dachs- verden, men høyt premierte hunder. Elin er flink til å stille, og jeg tenkte ekvipage da jeg spurte henne om hun hadde lyst på å vise noen hunder på Europavinner...Hun stilte opp på Årsvinner da det var for tidlig for meg å løpe etter ankelbruddet så jeg visste at hundene gikk bra for henne. Til min store glede og fryd hadde hun lyst på det. Tror hun liker å stille boxer gitt...

 Elin eide Dahlina's Hedda, moren til stamfaren til Kennel Kronion nemlig Cæsar aka  WVW-10 NUCH Dahlina's Jolly-Roger. Cæsar er faren til Hera, aka DKCH, NUCH NORDVV-14 Humanboxer's Femme Fatale.

Go'jenta vår, Dronningen, koseklumpen Hera som har hatt 3 store kull, ble Årets Utstillingsboxer 2012 i godt voksen alder  etter å ha tilbrakt de første månedene av den året med å fostre opp her mellomste kull og ble årets avlshund 2014 samt Nordisk veteranvinner 2014. Jeg hadde et ørlite, lønnlig håp om at KANSKJE, kanskje hvis vi var veldig heldige kunne Hera ta hjem en veterantittel, men at de andre to skulle slå til..!

Det går ikke an å beskrive, det skulle jo egentlig ikke være mulig...! Nå kjenner jeg ikke resultatene fra andre raser, men jeg tok hjem 3 av 6 mulige tittelsløyfer, pluss bim valp på denne  Europavinnerutstillingen og med hjemmeavlede hunder, mor, sønn og datterdatter- vet at det ikke har skjedd med norske boxere før, og tror ikke det er mange andre raser som kan måle seg med akkurat dette resultatet.

Har fått med meg at det er "politikk" som gjorde at hunder fra Kennel Kronion vant så mye...til det er det å si at jeg ALDRI har stilt for dommer Ole Staunskjær før, han har ALDRI sett hundene mine og så vidt jeg vet har Elin aldri stilt for ham. Videre er dette 2 gang totalt at Elin har handlet mine hunder. Må videre fortelle at 2 beste juniorhann, Rexob King Amadeus er sønn av DKCH, NUCH C.IC.E. KRONION'S AMADEUS og sønnesønn av Hera, så for en enkel sjel som meg så tyder det på at han dømte type hele veien, og likte typen!