Årsvinner/ Jahressieger 2014

Lørdag 31 mai, 2014....🤪! For en FANTASTISK dag for meg personlig ( hadde bursdag dagen før) og for Kennel Kronion! Jeg regnet etter, og fant ut at jeg skulle prøve å stille avlsklasse på Hera, noe jeg aldri hadde gjort før. Og siden det da ble endel hunder påmeldt, skulle jeg prøve å stille oppdretteklasse også,  det også det for første gang. 

Det var en varm dag, og det var en stor ring, så det ble noen turer på a'mor kan man si...ikke fritt for at jeg angret litt på alle joggeturene jeg IKKE har tatt i vår for å si det sånn....😎! Men igjen, FOR en dag!

 Men før jeg går videre: TUSEN TAKK til gode hjelpere i ringen: Anette Monsøy, Stine Kristiansen, Lars Erik Bye, Jesper Marcussen og til  Helge Fjeld som viste Nero's datter India. Stor takk også til Knut Inge Krogsæther og Trygve Helgesen som kom tvers over landet for å vise Kronion-hunder på denne utstillingen🙂! Uten gode valpekjøpere er vi oppdrettere ingenting. 

Og sist men ikke minst er jeg utrolig takknemlig for at jeg får bruke bildene til de dyktige fotografer ringside: Henning Lund, Erik Rognlie og Linda Jokerud. Uten dere, ingen bilder...TAKK! 

Det var over 80 påmeldte hunder inkludert valper, og 2 norske spesialdommere, Knut Andersen for hannhunder og Rolf Pedersen for tisper.

 

Junior: Kronion's Bacchus: Exellent, konk 1, CK, CERT, 2BHK ( 6 dogs) ÅRETS UNGHUND 2014 😀!

Championklass: DKCH, NUCH C.I.E. (pending) Kronion's  Amadeus: Exellent, konk 3, CK ( 8 dogs)

Championklasse: NUCH Kronion's Santiago: Exellent, konk 4, CK ( 8 dogs)

Junior tispe: Kronion's Briella: Exellent, konk 1, CK ( 11 tisper) Den eneste juniortispe med CK, og hun ble stående igjen som av av de siste 5 i beste tispeklasse🙂

Champion tispe: DKCH, NUCH Humanboxer's Femme Fatale: Exellent, konk 1, CK, 2BTK 🤪

( 3 tisper) 

Etter STORE øyeblikk i ringen med klasseseiere på både junior hann og tispe, og beste championtispe, var det klart for avl og oppdrett. Og DA ble det gøy! 

DKCH, NUCH Humanboxer's Femme Fatale: HP avl med 

- DKCH, NUCH C.I.E (pending ) Kronion's Amadeus, far: NV 10,11, NUCH Geronimo del Ducato di Parma

- NUCH Kronion's X-Mas My King far: DKCH, NUCH Boxy King av Hasseldalen

- Kronion's Bacchus far: WJW-12, NUCH Torro v Rusticana

- Kronion's Briella: far: WJW-12, NUCH Torro v Rusticana 

Kennel Kronion, Oppdrett: HP 1 😀 med følgende hunder:

- DKCH, NUCH C.I.E (pending ) Kronion's Amadeus, far: NV 10,11, NUCH Geronimo del Ducato di Parma

- NUCH Kronion's X-Mas My King far: DKCH, NUCH Boxy King av Hasseldalen

- Kronion's Bacchus far: WJW-12, NUCH Torro v Rusticana

- Kronion's Briella: far: WJW-12, NUCH Torro v Rusticana 

*********************************************************************************************************************************

 Fantastic results for Kennel Kronion at Norsk Årsvinner 2014 /  Norwegian Jahressieger 2014! Over 80 dogs entered, inckluding puppiest 

Juniordog Kronion's Bacchus at 13.5 months best junior, Young Dog of the Year, CAC and 2'nd best dog total, only beaten by dear ol' Dad, WJW-12, NUCH Torro v Rusticana 😀!

Champions Kronion's Amadeus and Santiago nr 3 and 4 in Championclass with CK honours

Juniorbitch Kronion's Briella first in a lineup of 11 juniorbitches, only one with a CK and nr 5 total in Best Bitch😀! 

And to top it off; The Queen  herself, 7.5 year old Hera, DKCH, NUCH Humanboxer's Femme Fatale, winner of championclass bitch and nr 2 in the final run for Best Bitch! 🤪

Then she went on to win HP for her progeny, and the Kennel won HP for best breeding 😀!! I am totally beside myself with joy!