31. aug, 2015

Hannah's nye hjem....

Siden i vår har Hannah bodd hos Berit og Arne Røed i Lier, og hun lever Herrens glade dager 😀! Det ble litt for vanskelig og ikke rettferdig for noen av tispene å ha Hera og Hannah i samme hus etter ting som skjedde så  var så heldige å finne Berit og Arne!

De har hatt boxer siden "tidenes morgen" så kjenner boxere, og vet hva rasen står for, og de har tatt imot Hannah med åpne armer. Hannah er akkurat det bortskjemte enebarnet hun har drømt om å være, hele familiens sol, den alt kretser rundt... 😉. Hun får 3 turer på skogen om dagen, det vanker "selvsagt" litt kyllinglår til niste på lengre turer og på lørdager spiser hun biffsnadder som annet godtfolk 😎. Ellers har hun signalisert at hun er veldig glad i fisk, men er litt trett av laks for øyeblikket, nå smaker det bedre med makrell...🙂. Når det gjelder sengeplasser, så er det akkurat der hvor Frøkna måtte ønske, inntil hun ble drektig var sofaen i stuen offlimit men nå sover hun overalt🤭.....som sagt- OVERHODET ikke bortskjemt i det hele tatt, og jeg elsker det ❤! Hun har nå en drøy uke igjen før valpene kommer, vi er like spente alle sammen. Noen bilder av maven på siden til Kronion's F-kull 

***************************************************************************************************************** We are expecting puppies  next week in Kennel Kronion 😀! Proud parent's to bee NV-09,10 NUCH Geronimo del Ducato di Parma x Eikbo's Hannah del Operah. We are really excited about the coming Kronion's F-kull 🤪!