27. aug, 2015

Årsvinner juni 2015

Det skulle jo mye til å toppe Årsvinner for Kennel Kronion i 2014, men får være fornøyd med "2 plassen...😉" Jeg må jo bare tilstå at jeg var veldig glad jeg i det hele tatt fikk stilt i år.

Året begynte jo med brukket ankel, operasjon og mange uker med ingen eller svært lite aktivitet- ikke den beste oppladning for noen men heldigvis var alle hundene  untatt Hera satt ut til flotte,flotte mennesker mens jeg var satt ut av spill.

Jeg vil aldri glemme den omtanken og hjelpen jeg fikk i denne vanskelige tiden, både i pass av hunder og gode venner som kom med mat, hjalp med huset og bare lot meg vite at de var der-for meg.

❤ For en gave ❤

Samtidig fikk min mor en alvorlig diagnose, men skulle få behandling for å stagge sykdommen. Andre faktorer spilte inn, og bare 3 uker etter at hun feiret sin 85 års dag med hele familien døde hun 11 april. Våren og forsommeren har vært en blanding av stor sorg, smerte, takknemlighet og mye arbeid i forbindelse med oppgjør av bo og selling av leiligheten hennes.

Det er i sånne perioder i livet at ting blir satt litt på plass....Jeg er uendelig glad for hundene, for hva de betyr for meg i livet og i hverdagen, men de ble satt litt på vent både her og der mens kreftene ble brukt på oppgaver livet gir deg. 

Det er jo egentlig et under at noen hunder ble stilt i det hele tatt....😉! Kan ikke få takket nok gode eiere og forverter som stilte opp, og ikke MINST gode venninne Elin Gorseth som kom ens ærend fra Gjøvik for å stille hunder🤪 For å si det sånn, hun kan få stille mine hunder AKKURAT når hun vil...! 

Kronion's Dixi Darling  ble 2 beste tispevalp,Kronion's Bacchus ble 2 beste i åpen klasse og 4 beste hannhund med reservecert og DKCH, NUCH NORDVV-14 Humanboxer's Femme Fatale ble 2 besteveterantispe.Hun foretrakk teltet og kosen der fremfor regnet utenfor den dagen gitt.. ;-)

Men av og til så er det greit å få et perspektiv på ting også. Hundeutstillinger er gøy, men det er relasjonene i livet, familie og venner som teller.