19. mai, 2015

Ikke alle planer som går i boks....

Ting kan skje, og av og til så hender det ting som gjør at man må revurdere i hvilken retning man går. Jeg så frem til et kull til på Tara Tarragona Tatto Ewabo nå i sommer, men den gang ei..! Hun er min østeuropeiske import på 4 år, mor til Kronion's C-kull KRONION'S C-KULL og det var i planene at  hun skulle parres nå på første løpetid. Elsker jo fronten og hodet hennes! Ikke fullt så glad for de noe steile bakbeina, og det er nettopp her det ble problemer.

Hun haltet litt ved en tidligere anledning, men i vår var det tydelig at noe var galt, og det ble påvist et dårlig korsbånd og forkalkninger i et kne. Så, hun ble operert, og er nå overført til sin gode forvert og Mamma, Kristine lie

Som ansvarlig oppdretter er det viktig for meg å ikke avle på noe jeg vet er galt fra naturens side. Blir en hund skadet er det en ting, men er det noe ved selve konstruksjonen som gjør at hundens eventuelle valper kan  få problemer er det eneste riktige å bite i det sure eplet og ikke avle videre på den hunden.

Mitt hovedfokus er at jeg skal kunne se hver eneste valpekjøper i hvitøyet og kunne si at jeg har gjort mitt ytterste for at du skal få en valp som så vidt jeg vet etter alt jeg vet, ikke har noen iboende lyter med på lasset.

Men ting kan likevel skje...sånn er nå engang livet!

*****************************************************************************************************************

Tarragona Tatto Ewabo is no longer in Kennel Kronion's ownership, but transferred to her foster mom Kristine. She had a bum knee and had to have a TPLO operation. She will hopefully be fine and have many more happy years ahead of her, but is sadly no longer a member in the kennel's breedingprogram