16. apr, 2015

Omplassering

Jeg har fått en mail fra Jan-Terje, eier av Alisa ( Kronion's Amethyst) som blir 5 år nå i begynnelsen av juni. Hun har levd det gode familieliv hos dem, men den lille datteren i huset på 15 måneder har utviklet atopisk eksem noe som medfører at hun bør holdes borte fra deres kjære Alisa. 

Alisa er sosial og veldig glad i mennesker,hun er hverdagslydig og sosialisert med andre hunder. At hun ikke spesielt liker schäfere og gordonsettere i bånd har sikkert en grunn fra langt tilbake, men noen av mine hunder liker ikke små hvite hunder så alle kan jo ha sine quirks..😉!Hun er sterilisert og fulgt opp med vaksiner.

En annen ting er at det siste året har ikke bare datter i huset fått atopisk eksem, det samme har skjedd med Alisa. Hun  har  blitt allergisk mot husstøvmidd og lagermidd men det holdes i sjakk og er ikke noe problem når hun får sin daglige medisin. 

Jeg og familien håper det er noen der ute som ønsker seg en snilt familiemedlem til å gå videre i livet med. Kunne du tenke deg denne hunden, så ring til Jan-Terje på tlf 94146767